Izgalmas hírrel érkeztünk: két héten át rendkívüli akciót hirdetünk Füred és Tihany fantázianevű beltéri ajtóinkra. Ha stílusos megjelenésre és megbízható minőségre vágysz, most a legjobb időpont a váltásra!

"FÜRED" beltériajtó

Az elegancia és letisztultság jelképe. A Füred ajtó modern kivitelű, amely sima felületével és egyszerű, de hatásos dizájnjával tökéletesen illeszkedik minden modern vagy minimalista otthonba. Ez az ajtó nemcsak szép, de rendkívül tartós is, így hosszú távon is megőrzi értékét.

"TIHANY" beltéri ajtó

Ha egy kis melegséget és otthonosságot szeretnél vinni enteriőrödbe, a Tihany ajtó a tökéletes választás. Meghatározó, karakteres faerezete és meleg színei hívogató hangulatot árasztanak, ideális választás hagyományos vagy vidéki stílusú otthonokhoz.

Miért érdemes most megvásárolni ezeket az ajtókat?

AKCIÓS ÁRAK

Kizárólag a következő két hétben érvényes különleges árakon kínáljuk ezeket a prémium ajtókat.

2024.06.10-06.23-IG

MINŐSÉGI KIVITELEZÉS

Mindkét ajtómodell magas minőségi anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és az esztétikai megjelenést.

SZÉLESKÖRŰ ALKALMZHATÓSÁG

Akár új otthon építésén dolgozol, akár meglévő ingatlanodat frissítenéd, ezek az ajtók minden helyiségben megállják a helyüket.

Ne hagyj ki egy ilyen kivételes lehetőséget, hogy otthonodat minőségi, stílusos ajtókkal gazdagítsd kedvező áron. Keresd a Füred és Tihany ajtókat webáruházunkban vagy látogass el hozzánk személyesen, hogy saját szemeddel is meggyőződhess az ajtók kifinomultságáról.

Csapj le rá, amíg tart a két hetes akció!